Előállítás

Az emberekkel és természettel való figyelmes és gondoskodó  bánásmód kísér minden egyes lépést a termékeink előállításában.  A kíméletes eljárásokkal és a többéves tapasztalattal  elérjük, hogy a növények teljes ható erejük a termékekben megmaradnak.

Termesztés

A magvetéstől egészen az aratásig a legmagasabb minőségre és az ember meg a természet iránti tiszteletteljes bánásmódra figyelünk oda.

Kinyerés

Az  olajainkat közvetlenül  az aratásuk után,  kizárólag az helyi bio termelőink nyerik ki a friss növényi részekből.  A növénytől és terméktől függően választjuk ki

ILLÓOLAJOK

Az illóolajokat a virágokból, levelekből, ágakból vagy a teljes növényből állítják elő.

BIO ÁPOLÓOLAJOK

A biológiai ápolóolajokat a növények olajban gazdag részeiből, mint a magokból és a gyümölcsökből nyerik ki. A PRIMAVERA ápolóolajokat kétféle módszerrel állítják elő.

Feldolgozás

Az értékes nyersanyagok feldolgozása kizárólag Oy Mittelbergben, cégünk székhelyén történik és magas kompetencia a jellegzetessége. A szakemberek tudása és tapasztalata a termékfejlesztésben, az előállítási folyamatokban és minőségbiztosításban, további paraméterek a PRIMAVERA termékek magas minőségének jótállásában.

“Csodálatosnak tartom a termékeinket, mivel a természettel össze dolgozunk.
Amit elveszünk, igyekszünk vissza folyósítani”

MARTINA ROTA
Aromaszaktanácsadó

TERMELÉSÜNK
KIEMELT TERMÉKEI