DIY RECEPTÚRÁK & RITUÁLÉK

 

Minden embernek megvannak a saját ápolási igényei és wellness kívánságai. Bársonyos kezek, egy ellazult bőrérzet vagy egyszerűen jó közérzetet nyújtani az egész testnek.
A „Do –it Yourself (rövidítve DIY) illetve „Csináld magad” receptúráinkkal, tippekkel sajátmagunk meg tudjuk valósítani kívánságainkat. Mindegy, hogy magunknak vagy személyes ajándékötletként készítjük el ezeket a receptúrákat, azon kívül, hogy élvezettel csináljuk, egyedülálló lehetőséget ad arra, hogy magunk fele forduljunk.

 

 

RECEPTÚRÁK
SAJÁT KÉSZÍTÉSBEN
 • MÁJOLAJ “DETOX”
  A májnak a méregtelenítésben nagyon fontos szerepe van.
 • TESTRADÍR “MENTA-FRISS”
  A testradír aktiválja az anyagcserét, és hozzásegít a kötőszövet erősítéséhez, meg élénkíti az érzékeket.
 • TESPAKOLÁS “DETOX”
  Egy testpakolás segít a detox- és méregtelenítési időszakban, mivel a bőrünk a legnagyobb méregtelenítő szervünk
 • AFTER SUN ARC- ÉS TESTPERMET
  A napozás által irritált bőr ég és sajog, azonnali hűtésre és nyugalomra van szüksége.
 • AFTER SUN HAARÖL
  Erfrischung gefällig?
 • FELFRISSÜLÉS ÚTKÖZBEN
  Szükséged van egy kis felfrissülésre? Az élénkítő testpermet megteszi ezt, minden kézi- és utazótáskába befér, és ideális a fáradt lábakra, ha sokat állsz vagy utazol. A borsmenta növényi vízből, rozmaring illóolajból és barackmagolajból összeállított rázókeverék élénkítő hatással van és frissességet ajándékoz. A borsmenta növényi víz hűsít és tisztító hatással bír a bőrre és érzékekre. A barackmag olaj elősegíti a bőr rugalmasságát és minden bőrállapotra megfelel. A rozmaring kámfor illóolaj aktivál és a permetnek egy tiszta, frisses illatot kölcsönöz
RITUÁLÉK
TERMÉSZETES TIPPEK A MINDENNAPOKRA

I DO IT MY WAY – DUFTENDE SCHÄTZE SELBST KREIERT

A “DIY receptúrák összeállítása nem csak egy része a munkámnak.  Nagyon sokat állítok össze saját magamnak is. A saját készítményű ápoló- & jóközérzet termékek lehetőséget nyújtanak, hogy az ember egyénileg a saját bőre és lelki igényeire tudjon fokuszálni.  Mivel az ember saját maga dönti el, hogy mi kerüljön be és mi nem a saját készítménybe. Így a kedvelt olajokat egyszerűen a mindennapi ápolásba integrálni lehet, fizikai és pszichés állapotnak megfelelően.

BRASSAI ADRIENNE

#PRIMAVERADIY

RECEPTEK

A PRIMAVERA közösségtől

PRIMAVERA KÖZÖSSÉG

BE PART OF THE #PRIMAVERADIY! MOVEMENT