Aromaterápia

Az aromaterápia, nekünk a PRIMAVERA-nak a hatás és  a jó közérzet összeolvadását jelenti.
A természet erejét, amely egyaránt pozitív hatással bír a testre, elmére és lélekre. Az ember és természet iránti szeretetünket összefogjuk termékeinkben. Az illóolajaink és aromaterápiás értékeink által holisztikusan növeljük a jó közérzetet és támogatjuk az egészséget.

NÖVÉNYEK EREJE

TESTNEK, ELMÉNEK ÉS LÉLEKNEK

A klasszikus aromaterápia a természetesen tiszta illóolajok erőire épít. Számunkra egy megélt vállalati filozófia alapját képezik.  A tudás és tapasztalat alapját képezve   az értékes eszenciák pozitív hatásukat bontakoztatják ki testre, lélekre és szellemre a termékeinkben.

AROMATERÁPIA
KIEMELT
AROMATERÁPIA-
KATEGÓRIÁK
EGÉSZSÉG
WELLNESS
ILLATOSÍTÓ KELLÉK & EGYÉB

SZAKEMBER TIPPJE AZ AROMATERÁPIÁHOZ

” Az aromaterápia része a fitoterápiának,  sokszor növénygyógyászatnak is nevezik. Az ember számára egészségmegőrzést jelent.  Az illóolajok mobilizálják az öngyógyító erőket és erősítik az immunrendszert.  A szakemberek az aromaterápiát ma  hatásos  és megbízható természetgyógyászatnak tekintik.

MARIA M. KETTERING
Aromaszakértő és könyvszerző

 

HATÁSMÓDOK

OLYAN SOKRÉTŰ MINT A TERMÉSZET

Felfrissülés tanulás közben, inspiráció a  munkához,  teljes lazulás, hozzájárulás az egészség fenntartásához, vagy gyógyuláshoz – Az aromaterápia alkalmazási területei annyira egyediek, mint az emberek kívánságai és igényei.  Bízzatok a növények erejében, amelyeket már évezredek  óta bevetnek a gyógyításra és a jó közértet erősítésére.

AROMATERÁPIA
TESTNEK, SZELLEMNEK & LÉLEKNEK

AROMATERÁPIA-
A MINDENNAPOKBAN

” A növény külseje csak a féligazság.”

Johann W. von Goethe

WORKSHOP

ILLATOS AROMA VITÁLKONYHA A KARÁCSONYI IDŐSZAKBAN

MÉG VANNAK KÉRDÉSEID?

AZ AROMATERÁPIÁVAL KAPCSOLATOSAN

Fordulj hozzánk kérdéseiddel