Bemutatkozom

Brassai Adrienne

Életemben először a PRIMAVERA -val egy híres német bergisch gladbachi kórházban találkoztam második fiam szülése után, ahol már akkor alternatív szüléseket, meg baba-mama gondozásokat részesítették elönyben a konvencionális szülészetekkel szemben. Ekkor kaptam kis porcelán tégelyben az első hidegen préselt 100% tisztaságú biológiai PRIMAVERA mandula olajat,hogy kenjem be újszülöttem bőrét…Szerelem volt első látásra a PRIMAVERA olajai iránt!

Azóta eltelt több mint 20 év…

Amikor 2004 nyarán több mint 20 évtized után magyar földre költöztünk Németországból, tudtam, hogy a PRIMAVERA lesz a hivatásom, ennek a célnak a megvalósítására  érdemes volt időt és energiát invesztálni.

Immár 11 éve képviselem a céget és filozófiáját, amellyel teljes mértékben azonosítom magama magyar piacon.

A PRIMAVERA filozófiájához és 100% természetesen tiszta termékeihez egy elválaszthatatlan kötelék köt. Negyedik gyermekemnek tekintem, illetve gyermekeim nevelése mellett életem élő és be nem fejeződő projektjének tartom. A munkám a hobbim, amely életörömöt ad nekem.

Macskaköveket tettem le,  mivel akkoriban Magyarországon az aromaterápia és természetes szépségápolás még gyermekcipőben járt, jóformán nem is lehetett 100% természetes, biológiai termesztésből származó, bevizsgált és tanúsítvánnyal rendelkező olajokat találni a piacon.

Ezzel párhuzamosan az évek során számos nemzetközi kurzuson,  szimpóziumon, kongresszuson vettem részt, így mélyítve az aromaterápiás tapasztalataimat. Az oktatás,  amit itt átadunk, a német, osztrák és a svájci elveken alapszik, ehhez ragaszkodtam, A német egészségügyi törvények szerint terapeuta csak orvosi illetve gyógyszerészeti diplomával rendelkező természetgyógyász lehet, aki a továbbiakban megszerzi az aromaterápiás ismereteket is. Ezért Én aromaszakértőként vizsgáztam le 2007 ben Németországban. Ragaszkodom gyökeresen ehhez az oktatási elvhez, amit képviselek, mivel Magyarországon még az aromaápolásra nincsenek törvények beiktatva az egészségügyben.

Számomra az illóolajok az élet, egészség, természetes szépségápolás,meg jó közérzet forrásai. A mércét nagyon magasra tettem, mivel a világ legtisztább illóolajaival dolgozom, így hatalmas erőt és energiát adnak nekem.  Az életem minden szakaszában velem vannak az illóolajok, növényi olajok, gyakorlatilag köztük élek,  legyen az irodám, otthonom vagy szabadidő eltöltése beleéltve a sportot, aromamasszázsokat és a jógát is. Az illóolajokat nem csak az egészségmegőrzésre, gyógyításra és szépségápolásra vetem be, hanem megkapták helyüket a konyhában is. Számomra nincs olyan  testi vagy lelki probléma, amit nem  tudna az ember az illóolajok és növényi olajok segítségével megoldani. A kedvenc mondatom latinul íródott: “Medicus curat, natura sanat” vagyis: Az orvos ápol, a természet gyógyít.
A másik mondat, amelyet számtalanszor elmondok fogyasztóinknak és  tanfolyamlátógatóinknak, hogy a szervezetünket holisztikusan kell néznünk, a lelki okok minden testi bántódás mögött ott vannak. Nemcsak az ép test a fontos, hanem az ép lélek is, tehát a folyamat kölcsönös. Viszont bőrünket, amely elválaszt minket a külvilágtól, egyik legfontosabb szervünknek tekintsük, és csak olyan dolgokkal tápláljuk, amit meg is eszünk. Egy konvencionális krémet ha megkóstolnánk, soha többé nem kennénk bőrünkre.

Örömmel és a természethez irányuló tisztelettel és odaadással  vállaltam ezt a szerepet, amiben vagyok!

Ezt az örömöt és odaadást szeretném tovább adni Nektek!

Illatos üdvözlettel,
BRASSAI ADRIENNE