BIO- & NATÚRKOZMETIKUMOK

A PRIMAVERA ápolófilozófiája az egészség és szépség egységben való  nézetén  alapszik.  A szépség vissza tükrözi a  belső és külső jó közérzetet. Számunkra ez nem csak kozmetikai terméket felkenni, hanem ápolást jelent.  Tudatosan időt fordítani, holisztikusan ható természeti értékekkel magunk felé fordulni. Magunkon a szeretetre méltó és csodálatos dolgokat észrevenni. Hogy szépnek érezzük magunkat. Magunkkal összhangban vagyunk. Az életörömöt érezni.

ÉREZHETŐEN TELE ÉLETERŐVEL

EGY SZERELMI VALLOMÁS A BŐRÖMNEK

A bio & és natúrkozmetikai termékeinkbe évtizedek tapasztalata és egy átfogó tudás a növények gyógyító erejéről folyik be. A védő-, ápoló és élénkítő növényi erőikben gazdag termékeink egységesen érintik a testet, szellemet és érzékeket.
Már egy termék kifejlesztésénél is arra figyelünk, hogy a növények kombinációjával olyan szinergiát képezzünk, amely az adott bőr állapotát teljes mértékben támogatni tudja. Meg vagyunk győződve arról, hogy csak a teljes növény az összes ható- és létfontosságú összetevőjével tud holisztikusan hatni. Valamennyi PRIMAVERA bio & natúrkozmetikai termékében natív, biológiai növényi és illóolajok vannak. A természetes hatóanyagaik különleges erőt rejtenek az ápolótermékeinkben.

NATURKOSMETIK
HIGHLIGHTS
BIO- & NATÚRKOZMETIKA-
KATEGÓRIÁK
ARCÁPOLÁS
TESTÁPOLÁS
BŐRÁPOLÁSI TANÁCSADÁS

SZAKEMBER VÉLEMÉNYE NATÚRKOZMETIKÁRÓL

„ A PRIMAVERA bio & natúrkozmetikai termékei értékes kincsek. Nagy gondoskodással és odafigyeléssel a természetre állítják elő őket. Holisztikusan hatnak és érzékien tapasztalhatók az orron és bőrön keresztül

MARIANNE NICK
Customer Manager Beauty

TERMÉKEK A BŐRÁLLAPOTODRA

A bőrünk igénye folyamatosan változik.  Télen általában a bőrünknek zsírban gazdagabb ápolásra van szüksége mint nyáron. Tavasszal és ősszel az időszakváltozás érezhető nyomokat hagy a bőrön.  Az öregedés is megváltoztatja bőrünk állagát és különleges ápolást igényel.

Hogy milyen igénye van a bőrének,  itt megtalálja a megfelelő ápolóterméket, bőrállapotától függően.

ÉREZHETŐ ÉRZÉKISÉGET MEGTAPASZTALNI

NATÚRKOZMETIKA
A MINDENNAPOKBAN

Szerelmi vallomás az ember és természet iránt

WORKSHOP

AROMATERÁPIÁS OTTHONI- ÉS UTAZÓ GYÓGYTÁR

2018.02.24/25 10.00: – 17:00
AROMATERÁPIA ALAPKURZUS
2 NAPOS

 

 

 

MÉG VANNAK KÉRDÉSEID?

A BIO & NATÚRKOZMETIKÁVAL KAPCSOLATOSAN

Fordulj hozzánk kérdéseiddel