Atmewohl – “Lélegezz szabadon” párnaspray

3 040 Ft

A légzést felszabadító illatkompozíció, amelynek 100% természetes eukaliptusz és cirbolyafenyő az összetevője, hozzá segít a mélylégzéshez, mivel felszabadítja a légutakat, így elősegítve az egészséges alvást. A párnaspray megszabadítja a textil darabokat a baktériumoktól és vírusoktól, így felfrissíti őket.
A tudatos mélylégzés fontos eleme az egészségünknek és jó közérzetünknek. A kontrollált  mélylégzés erősíti az immunrendszerünket és így hozzájárul az egészségünk fenntartásához. Főleg a hideg időszakban nagyon fontos a légutak preventív ápolása, hogy alacsony hőmérsékletnél is mélyen tudjunk lélegezni. A 100% természetes illóolajokból össze állított párnaspray hozzá segít a mély légzéshez. Az eukaliptusz olaja felszabadít és erősít. A cirbolyafenyő olaja hozzá segít az egészséges alváshoz, ugyanakkor tisztító hatása van, nem csak a teret tisztítja, hanem az elmét is.

Direkt a párnára vagy egyszerűen a légtérbe permetezve a spray a spórákat hatástalanítja és felfrissíti a textil darabokat.
• EUKALIPTUSZ GLOBULUS BIO hozzá segít a mély légzéshez és erősít
• CIRBOLYAFENYŐ BIO tisztít és hozzá járul az egészséges alváshoz

További információk

Kiszerelés

30 ml

Illathatás

Vitalizáló

Minőség

Ellenőrzött biológiai termesztés, állatkísérlet-mentes, vegán

Igény/ alkalmazás

Immunrendszererősítésre, megfázás, influenza, házi- és utazó gyógyszertár, a jobb alvásért

Alkalmazása

Direkt a párnára vagy egyéb textildarabra permetezni, akár a légtér levegőjébe is.

Összetevők

Alkohol*bio, víz, eukaliptusz globulus* bio, cirbolyafenyő* bio t.k. 100% természetesen tiszta illóolajok
*bio/org= ellenőrzött biológiai termesztés
** 100% természetesen tiszta illóolajok természetes összetevői

Tipp

Főleg a hűléses időszakban fontosak az egészséges légutak, hogy az Ön egészségégét fenntarthassák, A PRIMAVERA légzési rituális tudatosan a mélylégzésre összpontosít, ez aktívan az egészségmegőrzéshez vezet. Permetezzen egy keveset a párnájára vagy direkt a környező levegőbe. Helyezze olyan kényelmes pozícióba magát, amelyben akár el is aludhat, a hanyattfekvés a legideálisabb. Lélegezzen be háromszor az orron keresztül és szájon ki. Tudatosan érzékelje az „Atemwohl”/ „Lélegezz szabadon” felszabadító illatát, és érezni fogja, ahogy a légutak megtelnek és kitisztulnak. Tegye mindkét tenyerét az alhasára. Próbáljon legalább 10 légzést egészen a tenyerekig mélyen elvégezni, ezzel a testben engedni a levegő áramlását. Fogja érezni, hogy a légzése még szabadabb lesz, mélyebb lesz az áramlása és lassan az elme is lecsendesedik. Kis gyakorlással a tudatos légzésből átmenet nélkül álomba merülhet.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Atmewohl – “Lélegezz szabadon” párnaspray” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.