MINŐSÉGGARANCIA

A PRIMAVERA minőségbiztonság a legmagasabb fokozatot veszi igénybe, ezzel kompromisszumok nélkül biztosítani tudja a magas igényt a termékeink minőségére. A PRIMAVERA adatbank lehetővé teszi a vásárló számára, hogy a termék forrását egészen a termőföldig vissza vezethesse.Ahhoz, hogy az összes összetevőnk minőségét biztosítani tudjuk, nem csak egy átfogó analitikát vezetünk a házunkban, hanem már kezdettől fogva egy nagyon szoros és becsületes együttműködést folytatunk a bio partnereinkkel.  Így alakult ki egy “zöld” szállító lánc, amely transzparens és fenntartható.

A lehető legmagasabb minőség és tisztaság

Csak a legmagasabb minőségű és tiszta termékek eladására köteleztük el magunkat. Számunkra ez: természetesen tiszta, biológiai összetevőkből álló első osztályú termékeket,  meg szeretetteljes gondoskodást és felelősséget az ember és a természet iránt jelent. Ökológiai termesztési projektek és becsületes kereskedelem  kezdettől szívügyünk és általunk aktívan támogatottak.

MÓDSZEREINK
MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

Szenzoros Analízis

A szenzoros, másnéven organoleptikus  analíziseket egy intenzíven iskolázott csapat végzi, amelyik minden egyes hidegen préselt növényi olaj és illóolaj tulajdonságát ellenőrzi.

Az olajok a karakterisztikus illatjuk  optika megjelenésük, és a PRIMAVERA követelményeknek megfelelő  optimális illat- és ápolóhatás szerint kerülnek ellenőrzés ,meg kiértékelés alá.

Fizikai-kémiai analízis

Minden hozzánk beérkezett nyersanyag( Charge)  csak  a saját laborunkban végzett szigorú analízisek elvégzése után lesz a  továbbfeldolgozásra engedélyeztetve. Vásárlóink kérésére analízis bizonyítványokat bocsájtunk rendelkezésükre.  A diplomás kémikusaink figyelnek a szigorú szabályzatok betartására.

Minőség- garancia

 • Oxidációs védelem
  Valamennyi illóolajat és ápolóolajt a palackozásnál argon gáz réteggel vonnak be, így az oxidációtól megvédve. Ez által a termékek optimális tartóssága biztosítva van.
 • Biztonságzár
  Valamennyi illóolaj gyermekbiztonságos eredeti minőségzárral van ellátva, amely az első nyitásra kioldódik.
 • Kis mennyiségek
  Nagyrészt 5 ml-es kiszereléseket kínálunk fel, mert a kisebb mennyiségek gyorsabban elfogynak, így a frissességük az olajoknak is garantált. Ezáltal a romlás és esetleges allergia potenciál rizikója csökkentett.
 • UV Védelem
  Ahol lehetőség van, barna és zöld üvegekbe öntjük fel termékeinket. Ezek az üvegek környezetbarát, vízalapú UV-védelemmel vannak. Így az UVC,UVB és UVA spektrumokban (200tól 325nm) egy százszázalékos UV védelem van biztosítva.

“A minőségi követelményeink nagyon magasak, és a munkánkat a minőségbiztosításban nagyon pontosan végezzük”

LAURA BERTERMANN
Minőségbiztosítás