Biogazdálkodási partnereink

Elejétől fogva kerestük világszerte a bio -termelőinkkel a személyes kapcsolatot, hogy termékeinkhez legjobb minőségű nyersanyagot biztosítsunk.  A közös célunk, hogy a természettel összhangban vessünk és arassunk,  azóta össze köt minket és  szoros baráti kapcsolatokhoz vezetett. Becsületesség,  bizalom és őszinteség stabil alapja a cégfilozófiánknak.

FELELŐSSÉGTELJES TEVÉKENYSÉG MINDEN SZINTEN

Számunkra a fenntarthatóság felelősségteljes tevékenységet jelent az összes szinten.  Az ökológiai egyensúly megőrzése, korrekt  munkaszerződések biztosítása és szociális elkötelezettség. Meg vagyunk arról győződve, hogy csak  egy  pozitív együttműködés úgy a természettel, mint az emberrel tud csak hosszú távon gyümölcsözni.

ÖKOLOGIAI EGYENSÚLY
Azonos nézetű termelő partnereinkkel való együttműködésnek köszönhetően igényeinknek eleget tudunk tenni, mivel a termékeinkben olyan összetevőket alkalmazunk, amelyek nem csak az egészséget és a jó közérzetet szolgálják, hanem a Földünk ökológiai egyensúlyát is biztosítják. A nyersanyagaink forrásának a kímélése a cégünk összes területén szívünk csücske.
FAIR TRADE - MÉLTÁNYOS KERESKEDELEM
A méltányos kereskedelem alapelvei és a partneri együttműködés az üzleti partnereinkkel jelentős része cégünk filozófiájának. Emberekhez méltó munkakörülményeket megteremteni és ezeket fenntartani számunkra magától értetődő. Így az összes üzleti kapcsolatunknak tisztesség és becsületesség az alapja.


SZOCIÁLIS PROJEKTEK
Biztosak vagyunk abban, hogy csak egy pozitív együttműködés úgy a természettel mint embertársainkkal hosszútávon gyümölcsözni fog. Ebből az okból kifolyólag a szociális elkötelezettség nagyon fontos. Éveken keresztül izgalmas projekteket segítettünk, ezekből a mai napig is néhányról gondoskodunk és támogatjuk őket.
TERMELŐ PARTNEREINK
RÖVID BEMUTATKOZÁSBAN
BHUTÁN
KAMBODZSA
FRANCIAORSZÁG / KORZIKA
NEPÁL
PERU
OLASZORSZÁG / PIEDMONT
FRANCIAORSZÁG / PROVENCE
OLASZORSZÁG / SZICÍLIA
TÖRÖKOSZÁG

MÉG VANNAK KÉRDÉSEID?

A TERMELŐINKKEL KAPCSOLATOSAN

Fordulj hozzánk kérdéseiddel